Heeft u een verhaal klaarliggen die u dolgraag in boekvorm uit wilt geven? Bij Uitgeverij Muze maakt zelf boek uitgeven mogelijk. Dit is een optie als u niet wilt dat een grote uitgeverij betrokken wordt bij uw boek of als een grote uitgeverij nog geen interesse heeft getoond. Uw boek zelf uitgeven is dan nog een mogelijkheid. De productie en het toekennen van een ISBN nummer wordt helemaal door Uitgeverij Muze gedaan. Zelf zorgt u ervoor dat de inhoud helemaal klopt en u de uiteindelijk uitgaves aanbiedt voor de verkoop. Eigenlijk heeft u zo zelf alles in de hand. Het versturen van de boeken hoort ook bij het zelf boek uitgeven via Uitgeverij Muze. Meerdere creatieve geesten gingen u al voor door een boek te laten maken door de uitgeverij. Door hun laagdrempelige positie zijn zij makkelijk te benaderen voor iedereen die behoefte heeft aan zelf boek uitgeven. Graag gaan zij met u in gesprek om uw verhaal te horen en de mogelijkheden te bespreken. De oprichters Christel Schollaardt en Marianne Oosterop hebben al jarenlange ervaring in de uitgeverijwereld en hebben meerdere auteurs begeleidt in het promoten van een boek. Dankzij hun achtergrond, zijn zij in staat een groot publiek te bereiken.

Zelf boek uitgeven onder professionele begeleiding

Wanneer u beslist tot zelf boek uitgeven dan staat u er niet alleen voor. U bent verzekerd van de professionele begeleiding van de oprichters. Met hun kennis gaan zij bekijken op wat voor manier u uw verhaal het beste kunt uitgeven. Mogelijk dat u hier zelf al ideeën over heeft, maar het inzicht van een professional kan hierin zeker geen kwaad. Hoewel er veel vrijheid is, bestaat het uitgeven van een boek in vele vormen. Het ene verhaal leent zich het beste voor een e-book en de andere voor een gedrukte versie. Verder kunnen zij ook inschatten welke andere partijen betrokken kunnen worden bij het maken van uw boek. Dankzij hun inbreng weet u zeker dat er geen stap overgeslagen wordt bij zelf boek uitgeven. Tenslotte weten zij welke richtingen er bestaan in de uitgeverij en wat de mogelijkheden zijn. Het zou jammer zijn als uw boek een weg zal missen. Met Uitgever Muze krijgt u de mogelijkheid tot zelf boek uitgeven in combinatie met het professionele advies. Op het gebied van marketing, distributie en verkoop kunnen zij u bijstaan, zodat uw verhaal toch de bekendheid krijgt die het verdient.

Een culturele uitgeverij

Bij Uitgeverij Muze sluiten veel mensen zich aan voor zelf boek uitgeven. U kunt zich gerust aansluiten in de volgende rij:

  • Kunstenaars
  • Fotografen
  • Architecten
  • Dichters
  • Schrijvers

Hier gaat het verder dan uw verhaal gieten in een boekvorm. Uw creatie krijgt de aandacht om te bepalen welke weg moet het lopen. Door het begeleiden van deze mooie creatieve projecten bieden zij meer mensen de mogelijkheid om een boek te maken. Veel verhalen zijn de moeite waard om uitgegeven te worden. Zelf boek uitgeven bij Uitgeverij Muze biedt zo meer mogelijkheden, zowel voor u als de uitgeverij. Maak gebruik van hun diensten en netwerk om uw woorden door een groter publiek te laten lezen. De uitgeverij staat te springen om nieuwe auteurs die een nieuw boek gereed hebben. Neem gerust contact met ze op en vraag naar hun mogelijkheden. Stel gerust uw vragen omtrent het zelf boek uitgeven. Tenslotte gaat het om uw eigen creatie, dan heeft u het recht te weten hoe dit werkt en waar u rekening mee moet houden. Ze staan open voor allerlei creaties. Fictie en non-fictie, poëzie, kunstgeschiedenis en architectuurboeken werden al eerder uitgegeven door deze betrokken uitgeverij.