Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het verhuren of verkopen van een pand? BedrijfsMakelaar vertelt u alles! Als u uw bedrijfsruimte niet langer meer zelf gebruikt voor uw eigen werkzaamheden, zijn er vele diverse mogelijkheden met behulp waarvan u toch rendement kunt halen uit u in het verleden gedane investering in de bedrijfsruimte. Zo kunt u kiezen voor het verhuren of verkopen van uw pand, afhankelijk van uw eventuele toekomstplannen met het pand. Welk van deze opties u ook kiest, BedrijfsMakelaar brengt u en uw bedrijfspand goedkoop en effectief onder de aandacht van geïnteresseerde partijen. Op deze manier heeft u uw bedrijfspand snel en eenvoudig verhuurt of verkocht. Wilt u meer weten over onze services? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op over de mogelijkheden die voor u relevant zijn!

Het verkopen of verhuren van uw pand

Als eigenaar bent u zeer zeker prima in staat om uw eigen bedrijfspand te verkopen of verhuren. Dit betekent dat u uw hand niet omdraait voor een bezichtiging door een potentiële klant en dat u natuurlijk zeer veel kennis bezit over zowel het pand dat u wilt verkopen of verhuren als de omgeving waarin het pand zich bevindt. Het vinden van de juiste koper of huurder voor uw pand is echter een vak apart en blijkt in de praktijk niet altijd eenvoudig. Dit is waar BedrijfsMakelaar u bij kan helpen. De diensten die zij aanbieden wanneer u uw pand wilt verkopen of verhuren zijn:

  • Zij plaatsen uw bedrijfspand in de digitale spotlights, waarbij zij naast hun eigen platform ook gebruik maken van Funda in Business. 
  • Door de bovengenoemde combinatie van de diverse online kanalen die BedrijfsMakelaar gebruikt, krijgt uw bedrijfsruimte de maximale exposure en bereikt u uw doelen vele malen sneller.
  • U profiteert bovendien van de professionele prestaties van BedrijfsMakelaar tegen uitermate scherpe tarieven.

Mogelijkheden bij BedrijfsMakelaar

Wanneer u zich aanmeldt op de website van BedrijfsMakelaar, kunt u kiezen uit een gigantisch breed scala aan zowel online als offline mogelijkheden voor het verhuren of verkopen van uw pand. Naast plaatsing van uw bedrijfsruimte op online platforms krijgt u ook een koppeling met social media accounts en verschijnt uw pand eens per kwartaal in onze nieuwsbrief inclusief foto om zo onder de aandacht van potentiële klanten te blijven. Offline kunt u bij het verkopen of verhuren van uw pand rekenen op zaken als een professioneel uitziende brochure, een kadastraal rapport, V-bord en grote raamposter. Indien gewenst verzorgen wij voor u een zeer professionele bedrijfstaxatie en stelt onze (uiteraard gecertificeerde) makelaar een sluitende huur- of koopovereenkomst op. Al onze diensten zijn natuurlijk naar behoefte van uzelf en beschikbaar wanneer het u uitkomt. Op deze manier bepaalt u dus geheel zelf wanneer en van welke diensten u gebruik wilt maken bij het verkopen of verhuren van uw pand. Ook als u meerdere bedrijfsruimtes wilt verhuren of verkopen bent u bij deBedrijfsMakelaar.nl aan het juiste adres. Voor een vast en vooral ook een laag bedrag per maand wordt u onze partner en profiteert u van alle voordelen en mogelijkheden die wij te bieden hebben.