Een waarzegster bezoeken, zouden we dat allemaal niet stiekem eens willen doen? Rationeel gezien geloven de meesten van ons hier waarschijnlijk niet in. We geloven niet dat het mogelijk is om aan de hand van een pendel, een glazen bol of wat kaarten inzicht te krijgen in de toekomst. Maar toch, ergens denken we vaak: wat als dergelijke voorspellingen nu wel mogelijk zijn? Het is niet voor niets dat heel veel mensen het niet kunnen laten om in tijdschriften of de krant even naar hun horoscoop te kijken naar wat de komende week of maand voor ons in petto zal hebben. Zo zullen ook velen eigenlijk best wel nieuwsgierig zijn naar een bezoek aan een waarzegster. Wat kun je hier nu van verwachten? Zou ze het bij het juiste eind hebben? En is het eigenlijk ook niet een beetje griezelig als dit laatste het geval zou zijn? Geef maar toe, je bent best wel nieuwsgierig hier naar en je zou het beste eens mee willen maken! Maar waar kun je nu een waarzegster vinden? In het Nederlandse straatbeeld kom je deze niet zomaar tegen, maar op bepaalde evenementen kun je dit soms wel vinden!

Waarzegster Roza

Een bijzondere waarzegster die je in Nederland tegen kunt komen, is Madame Roza. Haar gave wordt door haar gemengd met creativiteit en daardoor is het zeker geen doorsnee gebeurtenis als je een bezoek aan haar brengt. Ze brengt haar boodschappen met een glimlach en levert altijd diepgang. Ze gebruikt de volgende middelen om inzicht in jou te krijgen:

Hieruit haalt zij bepaalde inzichten over jou en daarvoor gaat zij met jou in gesprek. Zij verklaart bijvoorbeeld wat de tarotkaarten over je te zeggen hebben. In een goed gesprek geeft zij jou nieuwe inzichten over het verleden en het heden. Daarom wordt zij ook wel de ‘andere’ waarzegster genoemd. Zij pakt het net even anders aan dan je van tevoren misschien zou verwachten. Als de sterren gunstig staan, dan kan ze je misschien ook nog wat inzicht over je toekomst meegeven. Wat in ieder geval vaststaat, is dat het een hele belevenis is om haar te ontmoeten en dat je onder de indruk zult zijn na het gesprek dat je met haar gehad hebt. Iedereen is even stil van het inzicht dat deze waarzegster hen kan geven!

Boeken voor evenement of feest

Organiseer jij een evenement of heb jij binnenkort een groot feest? Zou het dan niet leuk zijn als daar een waarzegster bij aanwezig was, die de gasten kan vermaken en nieuw inzicht kan geven? Als jou dit een leuk idee lijkt, dan moet je hier zeker Madame Roza voor inhuren. Zij past zich altijd aan iedere gelegenheid aan, waardoor zij een prachtige verschijning is op bruiloften, Halloweenfeesten, middeleeuwse festivals of tijdens het straattheater. Wat de gelegenheid ook is, zij past zich hier helemaal op aan. Zij kleedt zich altijd in een kostuum dat bij het thema en de sfeer van de gelegenheid past en ook heeft ze attributen die hier naadloos op aansluiten. Deze waarzegster is dan ook voor ieder feest en ieder evenement van toegevoegde waarde! Daarbij kan zij ook voor kleinere gezelschappen workshops verzorgen. Hierbij maakt iedereen een kunstwerk en aan de hand daarvan legt zij jou bepaalde zaken uit, geeft zij jou nieuwe inzichten. Dit is bijvoorbeeld heel erg geschikt voor een vrijgezellenfeest. Zou jij ook graag eens een bijzondere waarzegster in willen huren, voor jouw feest, festival of ander evenement? Dan is Madame Roza, zij maakt onderdeel uit van Fabela-Rozo theaterproducties, een uitstekende keus!

Categorieën: Vrije tijd en Hobby