Toen ik mijn eigen bedrijf oprichtte, vond ik het gelijk belangrijk om een goed kantoor te huren. Maar als ik eerlijk ben had ik eigenlijk in het begin geen idee waar ik op moest letten bij een kantoor huren in Amsterdam. Ik moest echt even goed nadenken en voor mezelf op een rij zetten wat ik belangrijk vond bij een kantoor huren in Amsterdam. Natuurlijk wilde ik ten eerste niet al te veel geld kwijt zijn. Als je net begint wil je niet te veel risico lopen. En ik durfde het ook nog niet aan om een langdurig contract te tekenen. Als je een bedrijf start is dat altijd een risico, dan wil je niet een lang contract tekenen en wellicht in de toekomst in de problemen komen. Daarbij wilde ik ook een plek hebben waar je je auto kwijt kunt. Ik vind het zelf handig om een auto bij de hand te hebben omdat ik zelf ook regelmatig bij klanten op bezoek ga. Maar klanten komen ook vaak naar mij en als ze dan een auto hebben wil ik wel dat ze daar kunnen parkeren. Daarbij zou het ook fijn zijn als er wat basisvoorzieningen zouden zijn waar ik gebruik van zou kunnen maken, zoals:

  • Receptie
  • Schoonmaak
  • Postafhandeling
  • Beveiliging

Een prachtig kantoor huren in Amsterdam kan bij Tauro

Een kantoor huren in Amsterdam werd voor mij een behoorlijke uitdaging, ik had best wat eisen. Maar ik werd een stuk vrolijker toen bleek dat er een bedrijf is dat mij in al mijn behoeften zou kunnen voorzien. Toen ik meer las over een kantoor huren in Amsterdam bij Tauro, werd ik gelijk enthousiast. Zij hebben namelijk alles wat ik nodig had. Je kunt er parkeren, er is een receptie, het is niet te duur, er wordt schoongemaakt, je kunt gebruik maken van flexibele contracten. Toen ik er voor het eerst ging kijken wist ik dat een kantoor huren in Amsterdam bij Tauro voor mij de beste optie zou zijn. Het ziet er zo professioneel uit, het is heel fijn om dat te zien. Daar voel ik mezelf niet alleen prettig, maar je straalt ook gelijk zo veel professionaliteit uit naar klanten. En dat is heel belangrijk met het oog op de toekomst.

Geniet van de geweldige service van Tauro

Inmiddels is mijn contract getekend en zit ik een tijdje met mijn kantoor bij Tauro. En ik kan niet anders zeggen dan dat het heerlijk is om hier te kunnen werken. Ik vind het elke dag nog een feest dat ik hierheen kan. Het voelt zo fijn dat er zo veel goede service is waar je gebruik van kunt maken. Er hangt een goede sfeer, ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en iedereen helpt elkaar waar nodig en mogelijk. Er zijn veel waardevolle faciliteiten die het echt de moeite waard maken om hier een kantoor te huren. Een kantoor huren in Amsterdam is bij Tauro echt leuk. Ik hoef zelf niet met randzaken bezig te zijn, zoals met de technische zaken, als iets niet werkt krijg je snel hulp van een vakman. Er zijn ook nog flexibele werkplekken te huur, je kunt ook voor lunchfaciliteiten hier terecht. Er zijn zo veel mogelijkheden dat het echt goed is om naar de site tauro.nl te gaan, wil je een mooi kantoor huren in Amsterdam… Daar ga je geen spijt van krijgen. Sterker nog, je krijgt hier zo veel waar voor je geld dat je je bedrijf echt naar een hoger plan kunt tillen dankzij Tauro.

Lees meer…