Mijn vriendin en ik hebben sinds een half jaar een hond en zijn erg blij met zijn gezelschap. Wij willen graag goede kwaliteit voedsel aan onze hond geven en geen droge brokken. Helaas hebben wij door onze drukke banen niet altijd tijd om voedsel voor hem te kopen. We vonden de website van Animal Food Express, waar we goede kwaliteit hondenvoer online kunnen bestellen. Sinds wij deze website hebben ontdekt, komen wij altijd hier om hondenvoer online te bestellen. Mijn vriendin heeft altijd honden gehad tijdens haar jeugd en is dol op ze. Haar honden hadden goed voor haar gezorgd en gaven haar gezelschap wanneer ze zich alleen voelde. Vanaf het begin van onze relatie vertelde ze mij, dat ze dol is op honden en dat ze er graag weer eentje wilde hebben. Tijdens mijn jeugd had ik vroeger nooit een hond en eigenlijk had ik geen connectie met deze dieren. Maar ik wist hoe graag mijn vriendin er weer eentje wilde en ik wilde haar gelukkig maken, daarom besloten wij om een hond te kopen. De voorwaarde was dat zij voornamelijk voor de hond moest zorgen, maar dat vond zij geen probleem. Ongeveer een half jaar geleden gingen wij langs bij een asiel en kozen hier samen een hond uit. Het was in het begin erg wennen voor mij, maar ik raakte steeds meer gehecht aan onze hond en nu ben ik dol op hem. Wij willen graag zo goed mogelijk voor hem zorgen, omdat wij veel plezier aan hem hebben, daarom willen wij gezond en goed voer aan hem geven. Wij zijn niet tevreden over het voedsel in de supermarkt en hebben helaas geen dierenwinkel in de buurt. De beste oplossing leek ons om hondenvoer online te bestellen.  

Bij Animal Food Express hondenvoer online bestellen

Onze buurman heeft ook een hond en raadde ons aan om op de website van Animal Food Express hondenvoer online te bestellen. Hij koopt hier al een paar jaar en is erg blij met dit bedrijf. Wij vroegen hem om advies, omdat wij zien hoeveel hij om zijn hond geeft en zijn hond er altijd erg gezond en vrolijk uitziet. Dit bedrijf is gespecialiseerd in dierenvoeding en er zijn veel verschillende producten en merken te koop. Het voedsel komt uit de diepvries en is daarom veel verser dan de producten bij de supermarkt. Wij besloten om het een keer uit te proberen en om via dit bedrijf hondenvoer online te bestellen.

Onze hond is dol op het voer en is gezonder

De eerste keer dat wij het voer aan onze hond gaven, zagen wij direct dat hij er dol op was. Hij geniet veel meer van het voedsel en bovendien is zijn spijsvertering beter en zijn vacht mooier. Het is voor ons fijn, dat wij niet naar de winkel hoeven om het voedsel te kopen en kunnen alles online regelen. Voor hondenvoer online bestellen raden wij Animal Food Express aan:

  • Ze hebben een groot assortiment diepvriesvoedsel
  • Ze zijn gespecialiseerd in dierenvoeding 
  • Onze hond is er dol op
  • Onze hond is gezonder door het voedsel
  • Wij hoeven niet meer de deur uit
Categorie├źn: Dieren en Toebehoren