Opzoek naar tuinkamers? Dan bent u bij Ter Huurne aan het juiste adres. Sinds 1973 realiseren wij prachtige tuinkamers, serres en andere glassystemen. Wilt u ook genieten van die lange zomeravonden of beschut in het voor- of najaar in knusse huiselijke sfeer het buitengevoel beleven? Het is een luxe die helemaal niet erg duur hoeft te zijn. Als specialist op het gebied van tuinkamers, staat ons team u graag bij. Bekijk onze uitgebreide mogelijkheden online of bezoek onze schitterende showroom in Haaksbergen te Overijssel. Wij denken, ontwerpen, produceren en realiseren graag voor u een nieuwe tuinkamer, geheel naar eigen wens en stijl.

Tuinkamers op maat

Wilt u graag een tuinkamer laten plaatsen? Dan bent u bij ons in goede handen. Wij werken nauwkeurig en willen dat de tuinkamer naadloos aansluit op de eventuele bestaande bouw. Onze tuinkamers worden allemaal in eigen fabriek geproduceerd van de beste Nederlandse kwaliteit. Als extra voordeel kunnen wij speciale verzoeken op maat produceren. Onze tuinkamers worden allemaal geheel op maat ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons vakkundige en gemotiveerde team. Naast onze kwaliteit, staan wij bekend om onze duurzaamheid en eerlijke prijzen. Kom gerust langs bij ons in Haaksbergen met een aantal foto’s en afmetingen van de huidige situatie. Dan kunnen wij alvast een ontwerp maken, zodat u het eindresultaat kunt zien. Heeft u besloten de tuinkamer te bestellen? Dan worden alle afmetingen nauwkeurig doorgevoerd, zodat het een schitterend eindresultaat wordt, geheel naar wens. Wilt u graag eerst advies over de mogelijkheden of bent u benieuwd hoe een tuinkamer eruit zal komen te zien bij uw woning? Vraag dan eens onze deskundige adviseurs om een vrijblijvend advies. Zes dagen per week kunt u daarvoor bij ons terecht. Benieuwd van welke kwaliteit de tuinkamers zijn en hoe ze er in het echt uitzien? Bezoek dan eens onze uitgebreide showroom in Haaksbergen. Ons team staat voor u klaar!

Uitbreiding woonoppervlakte met tuinkamers

Heeft u behoefte aan meer ruimte, maar wilt u liever geen woninguitbreiding? Dan kunt u kiezen voor de vele voordelen van een tuinkamer. Het biedt extra woonruimte en haalt het buitenleven veel dichterbij. Het biedt alle mogelijkheden van een serre, maar scheelt meer dan de helft in prijs! U zit daarbij altijd beschut en heeft geen last van regen of wind in tegenstelling tot een overkapping. Met een handomdraai tovert u de tuinkamer met vouw- en/of schuifwanden om tot een open geheel, om bij mooi weer nog meer te genieten van de natuur en dat tot wel drie seizoenen lang! Een tuinkamer van Ter Huurne bestaat uit aluminium profielen met stevig glas. Hierdoor zijn de tuinkamers zeer sterk en met een poedercoating in alle mogelijke Ral-kleuren, wordt uw tuinkamer helemaal passend geproduceerd! De tuinkamers zijn volledig voorzien van veiligheidsglas en kan een maximale sneeuwbelasting aan van wel 75 kg sneeuw per m2!

Voordelen tuinkamers bestellen bij Ter Huurne in Haaksbergen:

 • Geniet tot wel drie seizoenen lang van het prachtige buitenleven
 • Gemaakt van Nederlandse kwaliteit
 • Volledig naar wens ontworpen, geproduceerd en geplaatst
 • Zeer sterk bij wind en hevige neerslag
 • Is beloopbaar voor onderhoud en schoonmaak
 • Ideaal als u geen woninguitbreiding, maar toch meer ruimte wilt
 • Duurzaam, veelzijdig en een eerlijke prijs door productie in eigen fabriek
 • Vrijblijvend advies over de mogelijkheden
 • In alle mogelijke Ral-kleuren te coaten
 • Uitgebreid ontwerp
 • Grote showroom in Haaksbergen

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die Ter Huurne u kan bieden en welke voordelen een tuinkamer u zal geven? Bezoek dan onze showroom eens in Haaksbergen te Overijssel of neem contact met ons op via onze website waar u tevens alle informatie vindt: terhuurnebv. Geniet ook van het buitenleven, met een tuinkamer!

Categorie├źn: Bedrijven en Bedrijfsleven