Vroeger dachten we nog wel eens dat trainen en vet verliezen te maken had met vele uren op de loopband staan. Er werd vrouwen die gewicht wilden verliezen vertellen dan ze niet te hard moesten pushen en dat vet verbranden pas gebeurt na twintig minuten zwoegen op een apparaat zoals een loopband of een crosstrainer. Behoorlijk saai om mee te beginnen, maar zo blijkt; ook helemaal niet zo effectief als gedacht werd. Onderzoek wijst uit dat krachttraining helpt met het verliezen van gewicht en het zorgen voor een mooie gevormd en slank lijf. Sporten in Breda bij onze sportschool is doelgericht sporten begeleid door trainers die weten wat ze doen. Sporten in Breda bij BredaSC is sporten met een doel en dat is wel wat anders dan wat je van een fancy gym gewend bent. Reken dus niet op televisies, zwembaden en andere afleiding om je van je training af te leiden. Reken op doelgerichte trainingen en hard werken. Reken op resultaten. Sporten in Breda bij onze sportschool is leuk en we bieden verschillende trainingen aan. Als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. We staan je graag te woord om je alles te vertellen over sporten in Breda bij onze gym. Een goede training is een training die je doet trainen. Sporten in Breda in onze sportschool is sporten met effect. Kies voor:

  • Goede trainingen
  • De beste trainers
  • De beste uitrusting

Sporten Breda; fit worden is leuk en voelt goed

Woon je in Breda en wil je sporten in Breda? Dan ben je bij ons helemaal op het juiste adres. We willen je heel erg graag van dienst zijn met een leuke training. Je kunt op de website kijken hoe ons programma is opgebouwd en hoe we met sporten in Breda aan de slag gaan. De vraag is natuurlijk altijd; waar ben je precies naar op zoek als je wilt sporten in Breda. Sommige mensen zoeken in een sportschool niet alleen training, maar ook luxe en ontspanning. Ze willen graag trainen maar daarna ontspannen in een Turks stoombad of een paar baantjes trekken in het zwembad. Ben je zo iemand die graag geniet van het Spa element van een sportschool? Dan is het misschien een idee om verder te kijken. Maar ben je zo iemand die wilt sporten om ook daadwerkelijk resultaten te zien? Misschien is het dan een idee om eens te kijken naar een lidmaatschap. Trainen is leuk en laat je zweten. Onze trainers brengen graag hun kennis op je over en leren je alles wat je moet weten over trainingen en sporten in Breda.

Waarom sporten zo goed is voor je lichaam en geest

Een gezond lichaam is een gezonde geest of andersom. Hoe dan ook; het is allemaal met elkaar verbonden. Als je niet sport en niet beweegt, dan voel je je over het algemeen minder fit. Sporten is goed voor je hele gestel en daarom is het zaak dat je een sport kiest of een manier van sporten waar je je goed bij voelt. Het kan al het verschil maken. Mensen die plezier hebben in de sport die ze uitoefenen, die voelen zich fitter en zetten ook altijd een stap extra waardoor ze nog fitter worden. Bij het sporten is het belangrijk om gemotiveerd te worden. Sporten in Bredasc.com bij onze sportschool is sporten met de begeleiding die je dat extra zetje geeft. Dat extra zetje is precies wat het verschil maakt tussen een milde training en een krachttraining met resultaat.

Categorieën: Coaching en Workshops