Voetbal is mijn leven, ik kijk altijd uit naar het weekend. Niet om het weekend maar omdat ik dan weer achter de bal mag rennen. Ik vind het geweldig om met de jongens het veld op te gaan. En elke zondag gaan we weer gemotiveerd het veld op. Want opgeven dat bestaat niet. Om de teamsfeer er in te houden maken we elk jaar weer persoonlijke shirts. We laten een shirt bedrukken voor iedereen van het team. We vinden het leuk om hiervoor de bijbaan van iedereen te gebruiken zodat je in het heetst van de strijd je teamgenoten met zijn gekke bijnaam moet roepen. Dit zorgt ervoor dat we goed op elkaar zijn ingespeeld. En we verrassen hier de tegenstander ook nog mee.

Elk seizoen een shirt bedrukken

Het is voor ons dus vaste traditie om het elk seizoen weer te doen. Dit omdat het team elk seizoen verandert maar ook omdat het gewoon heel leuk is. Elk seizoen kiezen we er dan ook voor om een shirt te bedrukken. Dit doen we dan voor elkaar, uit onze ervaring blijkt dat je veel beter voor iemand anders iets kan maken dan voor jezelf. We maken met het hele team dan dezelfde shirts, iedereen in zijn eigen maat natuurlijk. Het is heel grappig en we hebben er dan ook veel lol in om een outfit voor elkaar samen te stellen. Zo hebben we een jongen in ons team met de bijnaam stoeptegel. Als we hem in de wedstrijd nodig hebben is het hilarisch als we dan keihard stoeptegel moeten roepen. De tegenstander kijkt er ieder geval vreemd van op.

Een persoonlijk shirt 

Het is dan ook heel leuk om het elk seizoen weer te doen. Iedereen heeft zijn eigen shirt en is onderdeel van het team. Dit vergroot ons teamgevoel. Daarnaast vinden we het heel leuk om voor elkaar een shirt te maken. Elk seizoen spreken we een avond af en maken we alle shirts. We hebben dan de grootste lol met elkaar. We maken dan voor elkaar een shirt met een grappige bijnaam. Een shirt bedrukken is superhandig omdat je het hierdoor persoonlijk maakt. Met een bijnaam of een rugnummer maak je een persoonlijk shirt op maat. Ons team valt er in ieder geval mee op en dat vinden we alleen maar leuk. Door de vreemdste bijnamen verassen we onze tegenstanders regelmatig. Dat vinden we dan ook hilarisch en hier maken we handig gebruik van tijdens de wedstrijd. Als er iemand anders met ons meedoet is het prettig als hij weet wie hij moet roepen in plaats van alleen maar een rugnummer te zien. Hierdoor is iedereen meteen goed op elkaar ingespeeld. Dit verbetert dan ook onze prestaties, en we eindigen de wedstrijd altijd met winst. Waarom wil je een shirt bedrukken voor iedereen in je team:

  • Laat je vreemde bijnaam bedrukken op je shirt
  • Veras je tegenstander met deze vreemde bijnamen
  • Bedruk originele en grappige shirts
  • Of laat een nummer bedrukken
  • Super snel en gemakkelijk om een shirt te bedrukken
  • Met het hele team een origineel shirt dragen
  • Dit verbeterd het teamgevoel
  • Iedereen kan meteen meespelen in het team
  • Het is heel leuk om een persoonlijk shirt te maken
  • Een shirt bedrukken is leuk en eenvoudig om te doen

Voor mijn voetbalteam maken we elk seizoen een persoonlijk shirt. Een shirt bedrukken is onderdeel van de sport en dit doen we dan ook elk jaar. Bij Shirt Print kan ik heel gemakkelijk en snel een shirt bedrukken voor mijn team spelers. https://shirtprint.nl.

Categorie├źn: Webwinkels en Webshops