Refurbished laptops kopenEen paar maanden geleden heb ik mij laten omscholen tot programmeur. Ik heb een aantal jaar na mijn studie gewerkt bij een bedrijf op de HR-afdeling, maar wilde graag wat anders. Ik verdiende goed bij dat bedrijf en ik had leuke collega’s, maar ik vond mijn werk niet leuk. Ik liep al een tijdje rond met de gedachten om mijn ontslag in te dienen, maar ik wist niet iets anders dat ik wilde doen. Op een verjaardag van een vriend sprak ik iemand die zich had laten omscholen tot programmeur. Zij zei dat ze in een vergelijkbare situatie als mij zat en een advertentie voor een opleiding tot programmeur zag. Een paar maanden geleden had ze de opleiding afgerond en heeft nu een baan als programmeur. Ze was erg blij met haar keuze en gaf me de website van de school. Dit leek mij een interessante optie en ik bezocht de website. Ik moest een aantal cursussen volgen voordat ik een toelatingstest kon doen en hier was ik voor geslaagd, hierna kon ik met de opleiding beginnen. Voor de opleiding moest ik een goede laptop hebben, want anders zou de laptop te traag worden. Ik had nog een oude laptop, maar die voldeed niet aan de eisen. Tijdens de opleiding kon ik niet werken en daarom zocht ik naar een goedkope oplossing. Mijn broer vertelde mij dat je refurbished laptops kopen kan. Door refurbished laptops te kopen kan je veel geld besparen en vaak zijn ze net zo goed als een nieuwe. Een paar jaar geleden waren er weinig winkels waar je dit soort laptops kon kopen. Tegenwoordig kan je bij veel meer winkels refurbished laptops kopen.

Refurbished laptops kopen via EZ services

Ik kende geen winkels waar je refurbished laptops kan kopen, maar ik wilde hier wel naar kijken. Online zocht ik naar webshops die deze laptops aanboden en vond veel verschillende winkels. Een van deze winkels was Ez services. Via hun website https://ez-services.nl/tweedehands-laptop-kopen/ zag ik dat ze verschillende laptops te koop hadden. De laptops waren veel goedkoper dan nieuwe laptops. De laptops zijn veelvuldig getest, zodat de webshop kan garanderen dat de laptops net zo goed functioneren als nieuwe laptops. Ik zag een aantal refurbished laptops die aan de eisen van de opleiding voldeden. Ik wilde graag weten hoeveel ik zou besparen en bezocht de website van een grote computerwinkel. Bij deze winkel waren deze laptops honderden euro’s duurder. Het leek mij verstandig om een van deze refurbished laptops te kopen, ik zou veel geld besparen en de kwaliteit van de laptops is goed. Ik koos een laptop uit van het merk van mijn oude laptop. Ik was over mijn oude laptop altijd erg tevreden en waarschijnlijk zou ik dat over deze ook zijn. Ik betaalde voor de laptop en zag dat hij gratis verzonden zou worden.

Erg blij met mijn laptop

Een paar dagen later kwam de laptop binnen en ik wilde hem direct testen. Het was een goed idee om een van de refurbished laptops te kopen en ik ben er erg blij mee. De laptop is erg snel en ziet er als nieuw uit. Ik gebruik deze laptop voor de opleiding en kan gemakkelijk de programma’s gebruiken. Ik zie dat mijn laptop een van de snelste van de klas is, terwijl ik hem erg goedkoop heb kunnen kopen. Via EZ services kan je refurbished laptops kopen

  • De laptops zijn veel goedkoper dan nieuwe laptops
  • De laptops zijn uitvoerig getest en werken perfect
  • De laptops worden gratis verzonden
Categorieën: Webwinkels en Webshops