Creëer online bekendheid met behulp van de deskundigheid van RealGen. Alles wat hiervoor nodig is, weten zij voor u te regelen. Te beginnen met het bouwen van een website tot aan het zorgen voor bezoekersaantallen richting uw online platform. Hiervoor zijn acties als zoekmachine optimalisatie nodig. Zonder deze optimalisatie kan het aantal bezoekers behoorlijk laag blijven. Dat is juist waar de website niet voor gebouwd wordt. Bekendheid krijgen gaat tegenwoordig steeds meer via het internet, via sociale media en andere online platformen. Hoewel we ook nog gebruik maken van papieren promotie, heeft de online media een belangrijke rol waar een website ook onderdeel van is. RealGen is in staat de online kanalen voor bedrijven te optimaliseren. Hun website real-gen.nl beschrijft het totaalpakket dat zij te bieden hebben om ondernemers online goed op de kaart te zetten. Alles gebeurt op een manier die past bij uw bedrijf en bij u als persoon. Zodra de website gebouwd en op het web is, gaan zij verder met de volgende stap dat zoekmachine optimalisatie heet. Dit is een vak apart en vraagt een strategische aanpak om de juiste mensen naar uw website te trekken. Als dit niet op de correcte wijze wordt toegepast, dan kan dat juist de verkeerde gevolgen hebben voor uw website. Dankzij RealGen staat er straks een website die door de juiste doelgroep gevonden wordt.

Zoekmachine optimalisatie met Realgen

Het ideale beeld is dat uw website een grote hoeveelheid bezoekers trekt die effectief is voor de resultaten van de organisatie. RealGen gaat voor u aan de slag om uw website te doen opvallen op het internet. Er bestaan zoveel websites op het internet, dat het een hele klus is om mensen er naar toe te trekken. In de loop van de tijd is daar een techniek voor ontwikkeld. Met behulp van zoekmachine optimalisatie krijgt uw website als eerste een hoge ranking in de zoekmachines als Google. Wanneer uw website snel te vinden is, geeft dat een goede indruk bij de zoekers en klikken ze sneller op het adres naar u website. Om dit tot stand te brengen verdiept RealGen zich in de dienstverlening van uw bedrijf. Wat wordt benoemd op de website en wat zijn de kernwoorden die leiden naar uw website. Oftewel, de zoekwoorden die in verband staan met de website en uw bedrijf. Bij RealGen werken de professionals die dit in kaart kunnen brengen. RealGen selecteert de begrippen die te maken hebben met de door u aangeboden diensten en/of producten, zodat uw website snel te vinden is.

Webdesign van iedere tijd

Een website moet goed te vinden zijn, maar ook goed te gebruiken. De lay-out van websites veranderen met de jaren. Wanneer uw website niet aansluit bij de huidige tijd en ook niet makkelijk door te nemen is, dan trekt u hier geen bezoekers mee aan. RealGen houdt zich ook bezig met het design van een website. Ze zorgen ervoor dat als bezoekers deze vinden, hier ook blijven en lang met de website werken om de juiste informatie te vinden. Met behulp van de volgende punten, zorgt RealGen voor een website waar u trots op mag zijn:

  • Een mooie verzorgde lay-out.
  • Een duidelijk inhoud die helder en gestructureerd is.
  • Het voorkomen van technische gebreken.
  • Snelle laadtijd van de site voor alle apparaten.
  • Toepassen van ‘Responsive Webdesign’.

Het is duidelijk dat RealGen kan zorgen voor een totale online marketing. Met hun deskundigheid heeft u straks een website om trots op te zijn. Vanwege de prachtige lay-out en bruikbaarheid en vanwege het aantal bezoekers die naar uw website trekt. Deze combinatie zorgen binnen korte tijd voor een succes van uw organisatie.