Hoi allemaal! Deze week schrijf ik ook weer een blog over wat mij zoal bezig houdt. Ik heb een tijdje niet geschreven omdat ik druk bezig was met de aanleg van onze nieuwe tuin. Zoals jullie weten woon ik sinds acht maanden samen met mijn vriend. We hebben een redelijk nieuw huis gekocht, maar de tuin is gewoon niet te doen. Zelf ben ik echt een buitenmens. Ik ben niet vies van klussen en ik vind alles wat groen is interessant. Dit maakt dan ook dat ik zelf mijn handen uit mijn mouwen heb gestoken om wat fleurigs van de tuin te maken. Ik wist al direct dat ik tuintegels van 60x60cm nodig zou hebben. Deze heb ik besteld bij buitenbart. In dit artikel wil ik graag aan jullie uitleggen waarom ik koos voor deze tegels en waarom het me zo is bevallen. Zijn jullie benieuwd naar hoe mijn tuin er uit is komen te zien en hoe je eenvoudig tuintegels van 60x60cm kunt bestellen? Lees dan snel verder!

Tuintegels 60×60 bestellen bij buitenbart

Zoals ik al zei: het eerste wat ik heb aangevinkt zijn de tuintegels van 60x60cm. Ik wist namelijk al een hele tijd dat ik hoe dan ook een stukje terras in mijn tuin wil. Ook als de tuin piepklein zou zijn. Dit is gelukkig niet het geval. We hebben een grote tuin. Echter stond er precies nog niks in. Geen boom, geen enkele plant. De vorige bewoners hebben alles gekapt toen ze gingen verhuizen. Geen probleem, want dan mag ik het vanaf het begin zelf aanpakken. Laat dit nou net een hobby van mij zijn! De tuintegels van 60x60cm heb ik besteld bij buitenbart. Dit bedrijf heeft echt van alles in huis om het buiten huis gezellig te maken. Op de website staat vermeld wat de organisatie allemaal aanbiedt. Net zoals altijd heb ik een kleine opsomming voor jullie gemaakt. Dan hebben jullie vast een idee van de mogelijkheden:

  • Tuintegels
  • Grind
  • Split
  • Zand
  • Muurblokken
  • Stapelblokken
  • Schuttingen
  • Schanskorven

Toen ik op de site de tuintegels van 60×60 wilde bestellen, realiseerde ik dat ik beter alles in één keer kan bestellen. Ik had namelijk verder nog niet echt nagedacht over de tuin. Wel had ik al uitgerekend hoeveel oppervlakte ik wil beleggen met tegels en hoeveel tegels ik dan dus zou moeten bestellen. Er zijn namelijk veel verschillende tuintegels van 60×60 te koop bij buitenbart. Mijn voorkeur ging direct al uit naar de siertegel met de volgende omschrijving: “60 Plus 60×60 Tegel Giallo Excluton Soft Finish 6cm”. Een hele mond vol, maar ze zijn zeker de moeite waard! 

De rest van de tuin

Niet alleen heb ik tuintegels van 60×60 besteld. Naast de tuintegels van 60×60 bleef er nog plek over voor grind. Ook hebben mijn vriend en ik er voor gekozen om een schutting te plaatsen om te kunnen genieten van onze privacy. De tuintegels van 60×60 bevallen super goed.  Ze hebben een mooie kleur en het past perfect bij de rest van de tuin. Ga jij nou ook binnenkort een nieuwe tuin aanleggen? Kijk dan snel eens op de website van buitenbart (buitenbart.nl)!