Geef je binnenkort een feest en heb je nog geen idee wat je je gasten voor zult zetten? Wil je origineel uit de hoek komen en indruk maken op je familie en vrienden? Ontdek dan het gemak van bbq op locatie. Bij Pure Passe On Tour helpen we je graag om van elk feest of gelegenheid een heel speciaal culinair evenement te maken. Bij ons geen standaard hamburgers of een sateetje maar echt lekker sappig vlees, verse vis en knapperige groentes bereid met pure ingrediënten en liefde. Kijk op purepassieontour.com om een indruk te krijgen van onze geweldige bbq op locatie mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht van catering voor kleine gezelschappen tot grootste bruiloften of zakelijke etentjes. Chef kok Leonard staat voor je klaar om in overleg de lekkerste gerechten te bereiden op de Big Green Egg bbq. Met de bbq op locatie kun je genieten van heerlijk eten zonder er zelf werk mee te hebben.  

Bbq op locatie voor elke feest

Onze Big Green Egg bbq maakt dat elke bbq op locatie een absolute culinaire top ervaring wordt. Deze groene bbq – gebaseerd op een Japanse kleioven – is een geweldig buiten kooktoestel waarmee het mogelijk is om de lekkerste gerechten op te bereiden. Hij kan namelijk gebruikt worden om voedsel op te roken, te  stoven, te smoren, te grillen en te bakken. Keuze te over als het gaat om jouw bbq op locatie echt lekker te laten zijn. Chef kok Leonard zorgt ervoor dat de lekkerste gerechten vers worden bereidt op je feest of bruiloft. Jarenlang heeft hij gewerkt in top restaurants en zich verdiept in de Big Green Egg bbq om de lekkerste gerechten te kunnen bereiden.

  • Chef kok met jarenlange ervaring
  • Jaren actief met recepten ontwikkelen en kookboeken schrijven
  • Heerlijke en originele gerechten
  • Workshops volgen

Op je feest kunnen wij diverse gerechten bereiden zoals gepofte aardappels, gerookte zalm of wat denk je van een chocoladetaart. Maar ook pizza’s kunnen bereid worden in de Big Green Egg bbq. En je kunt heerlijk ontspannen met je vrienden en familie, want terwijl je geniet van je glas drinken maakt de chefkok Leonard Elenbaas het eten voor je klaar. Zo hebben al je gasten een live cooking show, dat maakt elk feest toch net extra bijzonder. Verser kan niet. Bovendien is de bbq op locatie zeer veelzijdig inzetbaar. Je geeft aan welk eten je bereidt wilt zien en wij maken het voor je klaar. Van heerlijke broodjes tot tonijn.

Originele workshops volgen met onze Big Green Egg

Wil je nou echt wat bijzonders cadeau geven, of gewoon jezelf een leuk cadeau geven? Kom dan bij ons een kookworkshop volgen op onze Big Green Egg. Al vele jaren verzorgt chef kok Leonard workshops op locatie bij particulieren maar ook voor top chefs over de hele wereld. Het maakt niet uit of je een workshop wilt over wild bereiden, groentes smoren of brood bakken op de bbq. Bij ons kan het allemaal geregeld worden. Neem vrijblijvend contact op met Leonard van Pure Passie On Tour om de mogelijkheden door te spreken voor jouw kookworkshop. Wie weet sta jij ook binnenkort als een ware professional de heerlijkste gerechten te bereiden achter de bbq. Zoek je een origineel teambuilding activiteit? Zoek niet verder, want ook daarvoor kun je bij ons terecht. We geven diverse bbq workshops op locatie met onze Bigg Green Egg. Zo kun je samen met je collega’s de heerlijkste gerechten leren maken en leer je elkaar ook op een ontspannen manier kennen. Zien we je binnenkort voor jouw bbq op locatie?  

Categorieën: Coaching en Workshops