Sander Düren staat bekend om zijn vakmanschap als het aankomt op de verkoop van motorkleding. Of het nu gaat om een volledig racepak of gepersonaliseerde motorjassen die op maat worden gemaakt, bij het atelier van Sander Düren kun ben je altijd aan het goede adres. Sinds 1974 is het atelier, dat gevestigd is in Almere Buiten, reeds een begrip. Daarbij kun je voor alles omtrent motorkleding bij hem terecht.

Een uitgebreide collectie motorjassen

Op sanderduren-motorkleding.nl staat uitgebreid omschreven waarvoor je bij Sander Düren terecht kunt. We sommen het kort even voor je op:

 • Het op maat laten maken van motorkleding
 • Motorconfectie
 • Reparatie van je oude kleding
 • Belettering op jouw motorkleding voor een persoonlijke touch
 • Motortassen voor jouw motor
 • Motorhandschoenen in alle soorten en maten

Een compleet assortiment waarmee Sander Düren zich niet alleen richt op het specialisme van de classic race-overall, maar ook de mogelijkheid biedt om bijvoorbeeld motorjassen te kopen of te laten maken. Het maakt daarbij niet uit wat voor motorjassen je wilt hebben. De collectie motorjassen is groot en er is voor iedereen wel wat te vinden. Zo zijn er motorjassen verkrijgbaar van:

 • Brando
 • Franje
 • James Dean
 • Lemo
 • Perfecto
 • Shaper
 • T2

Motorjassen die voor bijna iedereen geschikt zijn en zijn te combineren met de motorbroeken, lederen jeans, vesten en chaps die sander Düren in het assortiment heeft. Sander Düren levert lederen motorjassen uit eigen importcollectie, maar maakt ze ook op maat.

Een motorjas op maat laken maken

Buiten het feit dat iedereen die motor rijdt zijn eigen voorkeur voor motorkleding heeft, is het belangrijk bij motorjassen dat ze goed zitten, dat je je er makkelijk in kunt bewegen en dat ze goed winddicht zijn. Daarnaast wil het oog ook wat. Motorjassen zijn er in vele soorten en maten, maar stel je hebt een maatje meer, of misschien juist een maatje minder. Dan kan het lastig zijn om voor jou een motorjas te vinden die goed aansluit op jouw lichaam én jouw wensen aan een motorjas. Je wilt natuurlijk wel iets hebben waar jij je goed in voelt. Het prettige aan het atelier van Sander Düren is dat je motorkleding op maat kan laten maken. En dit kunnen specifieke maten zijn, waarbij rekening wordt gehouden met de proportionele verhoudingen van jouw lichaam. Zo zit je altijd goed en kun je motorkleding laten maken waar jij jaren plezier van zult hebben. Een ander voordeel daarbij is dat je kunt kiezen uit diverse ontwerpen en modellen en een breed assortiment aan soorten leer dat in veel kleuren beschikbaar is. In het atelier van Sander Düren wordt dan ook goed met jou meegedacht om motorkleding te creëren die heel persoonlijk is voor jouw stijl. Wanneer je motorkleding op maat wilt laten maken, dan is het goed om altijd eerst te bellen voor een afspraak. Je bent dan van harte welkom in het atelier waar de tijd wordt genomen voor het opnemen van je maten, het kiezen van een model en het bepalen van de kleuren voor jouw motorkleding. Het atelier is van maandag tot en met vrijdag geopend. Uiteindelijk ben jij daarna de gelukkige eigenaar van een motorjas, -broek, -vest of misschien wel een heel nieuw motorpak dat speciaal voor jou is gemaakt en uniek is op de weg. En is er een keer iets met jouw kleding aan de hand, dan kun je altijd bij Sander Düren terecht om een reparatie te laten uitvoeren.  Het atelier biedt sowieso voor het onderhoud de echt ‘Sander Düren Lederwas’, zowel in zwart als naturel, om ervoor te zorgen dat je echt langdurig van jouw motorkleding kunt genieten.

Categorieën: Auto's en Motoren