De houding van uw lichaam is belangrijk voor uw gezondheid. Daarnaast moet u ook voldoende bewegen. Zonder de juiste handvatten beweegt u echter niet altijd op de goede manier, waardoor uw klachten kunnen verergeren. Daarom is er mensendieck in Den Haag, de oefentherapie waarbij u oefeningen op maat krijgt om in het dagelijks leven toe te passen. Mensendieck in Den Haag van B4Balance geeft u niet alleen handvatten om in het dagelijks leven beter op uw houding en beweging te letten, maar kijkt daarbij ook naar de klachten van cliënten. Bij mensendieck in Den Haag moet u actief deelnemen. Alleen op deze manier kunnen klachten verminderen of verdwijnen.

Met mensendieck in Den Haag verdwijnen uw klachten

Mensendieck in Den Haag is de perfecte oplossing om uw klachten naar de achtergrond te laten verdwijnen. Met behulp van oefeningen op maat, die eenvoudig in het dagelijks leven kunnen worden toegepast, leert u anders en gunstig bewegen. Daarnaast heeft u ook een gezonder gedrag en leefstijl. Wij kijken dus niet alleen naar uw klachten, maar ook naar de houding van u in uw omgeving. Met mensendieck in Den Haag kunnen de klachten daardoor op lange termijn wegblijven. Mensendieck in Den Haag houdt rekening met uw leefstijl, eigen houding en manieren van beweging. Mensendieck in Den Haag biedt hulp bij:

  • Rug- en nekklachten
  • Pijn in de gewrichten
  • Klachten bij chronische aandoeningen
  • Hoofdpijn
  • Spanning
  • Incontinentie

Tevens kent mensendieck in Den Haag twee specialistaties: kinderoefeningen waarbij gekeken wordt naar problemen in de motorische ontwikkeling, en psychosomatische oefentherapie, waarbij klachten die te maken hebben met stress, angst en paniek worden verholpen. Hierbij wordt u bewust gemaakt van uw lichaamshouding en de manier van bewegen in dagelijkse activiteiten. Bij iedere beweging vragen wij u wat er gebeurt als u zit, loopt of een andere beweging maakt en welke spieren en gewrichten het daarbij het zwaarst te verduren hebben. Wij kijken dus niet alleen naar de klacht, maar het hele lichaam. Als u bij ons binnenkomt, krijgt u eerst een intakegesprek en een lichamelijk onderzoek. Van hieruit stellen wij een behandelplan op en krijgt u oefeningen en houdings- en bewegingsadviezen mee. Deze zijn geheel op maat voor u gemaakt. Wij kunnen dit niet alleen bij onze praktijk doen, maar ook op uw gewenste locatie of bij u thuis. Zo weet u zeker dat u er weinig tijd aan kwijt zult zijn, terwijl uw klachten zichtbaar verminderen. Voor een volledig overzicht van alle toepassingen van mensendieck in Den Haag kunt u terecht op b4balance.nl. Een groot bijkomend voordeel van onze behandelingen is dat er geen verwijzing van de dokter meer nodig is en dat zorgverzekeraars de behandelingen vergoeden vanuit de aanvullende beurs.

Het gewenste resultaat door actieve deelname

B4Balance is uw specialist op het gebied van klachten die te maken hebben met uw houding. Wij bieden paramedische zorg met behulp van oefeningen op maat, die gemakkelijk in uw dagelijkse leven toegepast kunnen worden. Wij staan geheel achter onze diensten en voeren deze met alle deskundigheid uit. Zo bent u bij ons verzekerd van het beste eindresultaat. Hierbij staan een persoonlijke benadering en een actieve deelname bij ons hoog in het vaandel. Alleen op deze manier kunnen wij namelijk samen met u het gewenste resultaat bereiken. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u na het lezen van de informatie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

Categorieën: Vrije tijd en Hobby