Ik heb het altijd leuk gevonden om te fietsen. Toen ik een tiener was en op de middelbare school zat, ging ik tijdens zonnige dagen op de fiets naar school. De middelbare school was bijna twintig kilometer van waar ik woonde, maar ik vond het erg leuk om te doen. Tijdens de winter en natte maanden had ik een busabonnement. Ik had met mijn ouders afgesproken dat ik het geld van het abonnement mocht houden, als ik op de fiets naar school ging. Vaak ging ik ongeveer drie maanden per jaar op de fiets en de rest met de bus. Ik was een van de weinige die dit deed vanaf het dorp waar ik woonde. Op de route kwam ik veel andere tieners tegen die dit ook deden, maar die woonden dichterbij. Ook na de middelbare school heb ik veel gefietst, ik vond het heerlijk om op zonnige dagen mijn racefiets te pakken en een paar uurtjes te rijden. Ik ben ook twee keer op fietsvakantie in Nederland geweest met een vriend. We hebben een keer om het IJsselmeer gefietst in een paar dagen en op campings overnacht. Een andere keer zijn we naar zijn oom gefietst in Groningen en weer terug. Tegenwoordig fiets ik minder vaak en kleinere afstanden, ik heb minder tijd en een auto. Maar ik ben nu veel aan het trainen voor een nieuwe fietsvakantie. Ik zag laatst een oude foto van een fietsvakantie van toen ik een tiener was en wilde dit weer gaan doen. Het leek mij een leuk plan om twee weken te gaan fietsen in Spanje. Ik wilde voor deze vakantie een goede fiets kopen en was van plan om langs te gaan bij de fietsenwinkel in Middelburg. De fiets die ik nog had was al erg oud en ik wilde een geschikte fiets kopen bij een fietsenwinkel in Middelburg.  

Advies van de fietsenwinkel in Middelburg

Op Google zocht ik naar een fietsenwinkel in Middelburg en kwam toen de website fietsenmakker-middelburg tegen. Ik zag dat ik hier terecht kon voor reparaties, maar dat ze ook fietsen verkopen. Ik besloot om langs te gaan bij deze fietsenwinkel in Middelburg, om te zien wat voor een aanbod ze hadden en of ze me konden adviseren. De medewerker van de winkel was erg aardig en erg geïnteresseerd in mijn vakantieplannen. Hij vond het een leuk idee en begreep dat ik een goede fiets wilde kopen. Ik wilde veel kilometers per dag rijden en mijn bagage meenemen op de fiets. Hij raadde een hybride fiets aan, een fiets gemaakt voor grotere afstanden, maar waar je ook gemakkelijk in de stad mee kan rijden. Met fietstassen en klemmen kan ik mijn bagage meenemen. Ik was erg blij met het advies, want dit leek mij een goede oplossing. Ik kon een rondje rijden op een aantal fietsen, om te zien welke ik het fijnste vond. Ik dacht er een aantal dagen over na, maar na een paar dagen kwam ik weer terug bij de fietsenwinkel in Middelburg om de fiets en de accessoires te kopen.

Klaar voor de vakantie

De fietsvakantie is over een paar weken en ik ben er helemaal klaar voor. De fiets die ik bij de fietsenwinkel in Middelburg heb gekocht rijdt erg lekker en ik heb de fiets getest met bagage. Ik rij de laatste weken veel en kan niet wachten om te vertrekken. Ik kan Fietsenmakker als fietsenwinkel in Middelburg aanraden

  • Je kan er langs voor reparaties en ze verkopen ook fietsen en accessoires
  • De medewerkers zijn erg vriendelijk en geven goed advies     
  • Ik ben erg blij met de fiets en accessoires die ik heb gekocht