Als jij een konijn als huisdier hebt, dan kun je natuurlijk niet zonder een goed konijnenhok. Of jij je diertje nu binnen of buiten houdt, of misschien wel in de schuur, zonder hokje gaat het niet! Hoewel je konijnen best zindelijk kunt maken, is het toch niet heel erg handig als ze de hele dag door zo door je huis huppelen, want voordat je het weet huppelen ze dan zomaar een keer naar buiten toe en dat wil je natuurlijk voorkomen! Bovendien moeten ze hoe dan ook een plek hebben waar ze hun behoefte kunnen doen en waar ze kunnen slapen. Een konijnenhok is hiervoor de aangewezen plek! Niet alleen als jij jouw dier binnen houdt, ook als je deze graag buiten wilt laten leven. Natuurlijk kun je proberen om een stuk tuin af te zetten met gaas, maar er zijn al heel veel baasjes die hun flapoor op deze manier kwijtgeraakt zijn. Ze vergeten dan bijvoorbeeld om het gaas ook een flink stuk in de grond in te graven of ze kiezen voor een soort waarbij de mazen net niet klein genoeg zijn. Je moet echt fijn gaas hebben, wil jouw beestje er niet door kunnen kruipen en je moet ook echt een flink stuk de grond in, anders graven ze er zomaar een gat onder door. Dat is dus allemaal best lastig, een konijnenhok is dan een eenvoudigere en ook een veiligere oplossing!

Konijnenhok in verschillende varianten verkrijgbaar

Het leuke van het zoeken naar een konijnenhok, is dat dit product in heel veel verschillende varianten verkrijgbaar is. Je denkt misschien als eerste aan variatie in maat en die bestaat er zeker. Er zijn kleine hokjes te krijgen, maar ook zeer grote waar meteen ook een uitloopren aan vastzit. Wat dat betreft valt er dus al een hele hoop te kiezen. Maar dat niet alleen, je kunt een konijnenhok ook in verschillende modellen krijgen. Je hebt natuurlijk de standaard modellen, maar je kunt ook kiezen voor exemplaren in de vorm van een huis of zelfs van een luxe villa! Hoe leuk is dat! Uiteraard zijn er ook verschillen wat betreft kleur en materiaal, zoals hout of kunststof. Door deze ruime keus is het dus zeker mogelijk om een konijnenhok te vinden dat echt aansluit bij jullie situatie. Of je jouw dieren nu binnen wilt houden of buiten, wilt laten lopen op het gras of niet, er is altijd een hok te vinden dat hier helemaal bij aansluit!

Dubbele modellen

Een bijzonder model konijnenhok is het dubbele hok. Hierin zitten twee verschillende verblijven in één hok. Waarom zou je hier nu voor kiezen? Dit is een ideale oplossing om tijdelijk twee dieren van elkaar te scheiden. Stel dat je een mannetje en een vrouwtje hebt en je wilt even geen jongen, dan kun je ze tijdelijk van elkaar scheiden door de scheidingswand te plaatsen. Wil je ze wel weer samen hebben, dan haal je de scheiding gewoon weer weg! Zo heb je dus vele keuzemogelijkheden op het gebied van het konijnenhok, helemaal als je hiervoor naar Dierenverblijf gaat! Zij verkopen verschillende merken op dit gebied, zoals:

  • Beeztees
  • Ferplast
  • Karlie
  • Trixie
  • Woodland

Allemaal zijn ze van een uitstekende kwaliteit, zodat je er zeker van kunt zijn dat jij jouw konijn het beste biedt dat er is op dit gebied! En dat doen zij tegen een scherpe prijs, ook dat is voor jou als baasje natuurlijk mooi meegenomen! Ben jij op zoek naar een mooi konijnenhok, dat van een goede kwaliteit is en scherp geprijsd is? Dan moet je dus zeker even een kijkje gaan nemen op Dierenverblijf.com!

Categorieën: Dieren en Toebehoren