ISDN alternatief in de vorm van hosted VoIPWe hebben als ondernemer een goede telefooncentrale nodig die met ons bedrijf mee kan groeien. Hosted VoIP kan een goed ISDN alternatief zijn voor jouw onderneming. Dit ISDN alternatief kan er namelijk voor zorgen dat je geniet van vele voordelen. Natuurlijk vallen binnen dit ISDN alternatief alle zaken die standaard mag verwachten van je telefooncentrale zoals de mogelijkheid om gesprekken door te verbinden, geluidsberichten achter te laten en belgroepen aan te maken, maar de voordelen zijn talrijk. Een van de belangrijkste voordelen van dit ISDN alternatief is dat je geniet van goede verbindingen. Het succes van jouw bedrijf valt of staat toch wel bij goede lijnen en bereikbaarheid. Daarnaast hoef je in deze oplossing als ondernemer niet te investeren. Dat wil zeggen dat je geen grote bedragen hoeft te investeren maar gewoon kunt genieten van een overzichtelijk hostingpakket waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Dit ISDN alternatief kun je iedere maand opzeggen en zoals gezegd betaal je alleen wat je gebruikt. Wist je dat maar liefst negentig procent van de bedrijven kiezen voor hosted VoIP als ISDN alternatief. De voordelen op een rijtje: 

  • Niet meer investeren in een telefooncentrale
  • Zeer goede bereikbaarheid op ieder moment
  • zeer betaalbare oplossingen 

Jouw ISDN alternatief maandelijks opzegbaar

Waar veel bedrijven bang voor zijn wanneer ze een telefooncentrale of hosting uit willen besteden en gaan onderzoeken wat dan de mogelijkheden zijn, is het idee dat ze ergens voor de lange termijn aan vast zullen zitten. Dat is echter helemaal niet het geval. Je kunt namelijk makkelijk per maand opzeggen bij VoiceData.nl. VoiceData is het bedrijf dat zorgt voor hosting op maat voor het MKB. Wij hebben nagedacht over wat jij als ondernemer nodig hebt op basis daarvan bieden wij zeer doelgerichte oplossingen. Dat leverde ons een geweldige basis aan tevreden klanten op en misschien kun jij ook wel genieten van onze oplossingen. Jouw ISDN alternatief ligt voor het opraken bij Voice Data. 

Wie zijn wij?

Ben je inmiddels wel nieuwsgierig geworden naar wie wij dan eigenlijk zijn? Dan stellen wij ons graag even wat uitgebreider aan je voor. Sinds het jaar 2004 zijn wij namelijk al actief op de markt en denken wij na over goede hosting oplossingen zoals jouw perfecte ISDN alternatief. Als je ons vraagt naar onze missie, dan kunnen wij daarover heel erg duidelijk zijn. Wij willen namelijk niets minder dan de beste diensten leveren op een professionele en betrouwbare manier. Wij zullen onze diensten implementeren in jouw bedrijfsvoering zonder dat dit ingrijpend hoeft te zijn of jou klauwen met geld zal kosten. Mocht jij inmiddels wel erg benieuwd zijn naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben en zou je graag ervaring opdoen met onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op en dan bespreken we graag de mogelijkheden. Omdat ieder bedrijf weer anders is vraagt dat ook weer om een ander pakket. Wij kijken altijd naar jouw bedrijf als naar een individu. Wat sluit het beste bij jouw bedrijf aan en wat kunnen wij voor jou betekenen dat jouw werkzaamheden soepeler kan laten verlopen. Hoe kunnen wij met andere woorden, jij bedrijfsvoeding makkelijker maken. Het is belangrijk vinden wij om daarom altijd het gesprek aan te gaan en eerst te ontdekken met wat voor partij we te maken hebben. Alleen op die manier kunnen we je bedienen van het beste advies. Mocht je vragen hebben over onze diensten, neem dan even contact op door te bellen, of stuur een mailtje want dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Categorie├źn: Bedrijven en Bedrijfsleven