Icarsoft diagnoseapparatuur voor uw autoU bent autoliefhebber en doet het liefst zelf het onderhoud van uw auto. U wilt in dat geval het uitlezen van uw auto ook graag in eigen hand houden. Ook bij mechanische problemen zoals bij de boordcomputer, het airbagsysteem, automatische verlichting of de ABS. Dan heeft u apparatuur nodig die dat kan.  Gelukkig bieden wij u die mogelijkheid met de diagnoseapparatuur die wij verkopen. Kijkt u maar eens bij onze producten van Icarsoft. De producten van dit merk zijn zeer geschikt om een diagnose van de mechanische problemen van uw auto te stellen. U weet in een oogopslag waar het probleem zich bevindt. De producten van dit merk zijn voor de auto-eigenaar of autobedrijf-eigenaar die met kwalitatieve producten willen werken én professioneel voor de dag wil komen. Icarsoft is een diagnosetechniek. Deze diagnosetechniek noemt men ook wel het uitlezen van On Board Diagnostics  (OBD)apparatuur. Icarsoft is een merk dat diverse apparatuur op de automarkt heeft gebracht. Dit soort diagnoseapparatuur is voor het moderne autobedrijf een noodzaak. U heeft het nodig om met uw tijd mee te gaan en over moderne apparatuur te beschikken. Dit merk is uniek omdat het mogelijk is om zowel OBD2 auto’s ook OBD1 auto’s, de oudere benzine- en dieselauto’s,  na te kijken op mankementen. Met dit product bent u dus niet voor één gat te vangen en in staat om álle klanten te helpen. Tevreden klanten wel te verstaan.

Verschillende soorten Icarsoft diagnoseapparatuur 

Naast verschillende onderdelen bestaat uw auto uit modules. Bij die verschillende modules kunnen zich mechanische problemen voordoen. Een brandstofsysteem dat een foutmelding geeft of een toerental dat te veel oploopt. Icarsoft heeft verschillende apparatuur op de markt gebracht om die verschillende modules van auto’s uit te kunnen lezen. Deze apparatuur is niet alleen geschikt voor één automerk, maar voor alle automerken. Daarmee onderscheid dit merk zich van andere diagnoseapparatuur merken. Wat dit merk verder uniek maakt, is de ondersteuning voor oudere modellen en hun merkspecifieke scantools, zoals de OBD1. Met deze OBD1 ondersteuning kan u vaak ook een diepere diagnose stellen bij uw benzineauto voor bouwjaar 2001 of dieselauto voor bouwjaar 2004. Naast het OBD1 systeem is er het OBD2 systeem. Dit systeem test bepaalde sensoren continue. Anderen alleen in bepaalde gevallen. Continue word bijvoorbeeld getest de ontsteking, het brandstofsysteem en het toerental. Staat uw model er niet tussen? Neem contact met ons op, grote kans dat wij een goed alternatief voor u hebben. OBD Warenhuis heeft de volgende Icarsoft producten in zijn assortiment:

  • Icarsoft OBD2 Scantool
  • Icarsoft generatie 1 en 2
  • Universele Icarsoft uitleesapparatuur
  • OBD1 en OBD2 ondersteuning

 Wilt u meer weten over de Icarsoft producten om uw auto te diagnostiseren of wilt u meer weten over het OBD Warenhuis? Lees dan verder op onze website of neem contact op met de experts via de klantenservice van OBD Warenhuis. U vindt de informatie die u zoekt op https://obdwarenhuis.nl/Icarsoft.

Kwalitatieve Icarsoftapparatuur van OBD Warenhuis

U koopt bij ons veilig en snel uw diagnoseapparatuur. Wij bieden een ruime keuze in apparatuur. Deze ruime keuze kan echter bij u als klant zorgen voor onduidelijkheid bij het kiezen van het apparaat dat bij u past. Door persoonlijk contact en onze jarenlange ervaring binnen de autobranche en met Icarsoftproducten zoeken wij samen met u een naar het product dat het beste bij uw probleem past. Staat uw model er niet tussen? Neem dan ook contact met ons op zodat wij u kunnen helpen om een goed alternatief te zoeken. Als u gebruik maakt van de diensten en producten van OBD Warenhuis gelden de volgende voorwaarden:

  • Betrouwbare en gratis levering.
  • Scherp geprijsd.
  • 24 uur per dag bestellen.
  • Veilig betalen.
Categorieën: Auto's en Motoren