Friet en fuif gaan uitstekend samen. Op ieder gezellig feestje lopen er wel een aantal mensen rond met een puntzak friet. Goed gebakken, niet te veel zout, een beetje saus erbij en voilá; een zeer geslaagde maaltijd. Wil jij een leuk evenement organiseren? Wat dacht je er dan van om je eigen frietwagen te huren?

  • Het trekt de aandacht
  • Je denkt aan de catering
  • Tal van leuke toepassingen
  • Beschikbaar voor ieder budget

Om te beginnen trekt een frietwagen gegarandeerd de aandacht. Hoe vaak heb jij nou een frietkraam gezien op een feestje? Waarschijnlijk heb je er überhaupt nog nooit over nagedacht dat het mogelijk was om een frietwagen te huren! Het publiek denkt er hoogstwaarschijnlijk net zo over. Op het moment dat ze de kraam zien staan gaan ze uit hun dak. Ze zullen zich eerst verzamelen rond de kraam voor een frietje, maar uiteindelijk blijven ze hangen vanwege de gezelligheid. Ze stellen vragen aan de patatbakker, bekijken de kraam van top tot teen, of bestellen nog een portie. Een frietwagen huren is hartstikke simpel, maar zet je feest direct in een positief daglicht! Verder geef je de aanwezigen het gevoel dat je na hebt gedacht over de catering. Je wist dat mensen uit waren op een lekkere snack en voorziet in die behoefte! Je kunt een frietwagen huren voor een particulier feestje, maar ook voor een groter evenement dat je organiseert, bijvoorbeeld met een commissie. Een goede verhuurder van frietwagens is WB-Rent. Hun wagens zijn van hoge kwaliteit en ook wordt professionele apparatuur meegeleverd. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Surf dan naar http://wb-rent.nl/frietwagen-huren/ en bekijk het volledige aanbod. Via het contactformulier kun je direct contact opnemen met de klantenservice. Zij staan je graag te woord.    

Frietwagen huren: beschikbaar voor ieder budget

Wil jij een fietwagen huren? Bij bovenstaande aanbieder vind je diverse soorten. Er zijn kleine frietwagens voor een schappelijke prijs, maar ook grote modellen voor wat meer luxe, of voor grotere bezoekersaantallen. In de verschillende wagens is nagedacht over het bakken van friet en het verwerken van afval. Zo is in iedere keuken een mayonaisepomp aanwezig en worden frietscheppen bij de bestelling meegeleverd. Ook is in de grote frietwagen een speciale koelruimte aanwezig. Hierdoor kun je de wagen langere tijd laten staan, waardoor meer gasten de kans hebben om langs te komen. Een frietwagen huren kan al vanaf 150 euro per dag! Dat is eigenlijk geen geld voor zoveel vermaak! Wil je een wat groter model, waarmee je meer mensen van dienst kan zijn, dan moet je rekening houden met iets hogere kosten. Overigens kun je bij bovenstaande aanbieder niet alleen een frietwagen huren, maar ook een douchewagen, een toiletwagen en koeltenten. Je zet dus eenvoudig een volledig festival in elkaar voor vrienden en familie, of voor grotere groepen! Voor alle informatie en een vrijblijvende offerte op maat surf je direct naar bovenstaande site. Daar vind je ook foto’s van de verschillende frietwagens, zodat je een beter beeld krijgt van de lay-out.

Handige evenementen tabel  

Het is niet altijd even vanzelfsprekend hoeveel wagens je precies nodig hebt. Moet je één frietwagen huren, of heb je er twee, drie of zelfs meerdere nodig? Op de site vind je een handige evenementen tabel, waarin je precies kunt zien hoeveel wagens je nodig hebt op een groter festival. Daarbij wordt uitgegaan van een wachtrij van tien mensen. Geef je een kleiner feest, dan heb je aan één wagen wel genoeg, maar komen er meer dan 500 bezoekers, dan heb je al snel meerdere exemplaren nodig!  

Categorieën: Auto's en Motoren