Reclame maken is de eerste stap om een activiteit onder de aandacht te brengen. Flyers drukken is dan een van de eerste promoties waar aan gedacht wordt. Je kan deze zelf maken bij Drukwerkdeal. Ook als je zelf al een ontwerp gereed hebt, dan is het mogelijk deze in grote hoeveelheden af te laten drukken. Vanaf jouw kantoor of je woning geef jij jouw ontwerp door die afgedrukt gaat worden als flyer. Je deelt straks jouw creatie uit aan een grote groep mensen. Hiervoor hoef je geen ingewikkelde ontwerpen te maken. Ook een eenvoudige pakkende boodschap is geschikt voor flyers drukken. Waar het om gaat is dat jouw boodschap duidelijk leesbaar is en verspreid kan worden. Drukwerkdeal biedt meerdere opties om jouw flyer zo vorm te geven dat past bij jouw actie. Ze kunnen tenslotte voor meerdere gelegenheden gebruikt worden. Je kan ze uitdelen op een beurs, festival of op straat. Ze worden ook regelmatig via de post rondgebracht of gewoon ergens neergelegd. Verder speelt ook het type activiteit een rol bij de vormgeving. Als je ze gaat uitdelen, dan wil je stevige flyers drukken die niet snel kapot gaan met een bedrukking die lang mee gaat en niet afgeeft. Bij Drukwerkdeal kan je iedere flyer passend maken bij jouw promotie.

Flyers drukken: waar moet je aan denken?

Als eerste begint het met jouw ontwerp voor de flyers drukken. Misschien ben je zelf creatief genoeg om een mooi ontwerp te maken. Dat kan met een programma op jouw computer of via de ontwerptool op Drukwerkdeal.nl. Wanneer je in het bestelmenu terecht komt, dan wordt je hier direct naar verwezen. Heb je een ontwerp gemaakt via een eigen programma, controleer dan in de informatiesheet of deze aansluit bij de aanleverspecificaties van Drukwerkdeal. Zij hebben hiervoor verschillende documenten opgesteld, zodat de juiste ontwerpbestanden aangeleverd kunnen worden voor mooie flyers drukken. Vervolgens kies je het formaat die past bij jouw flyer. Bij Drukwerkdeal heb je keuze uiteenlopende formaten van het grote A3-formaat tot aan kleine vierkante vormen. Grote formaten zijn niet een vanzelfsprekende keuze, maar het kan ook gebruikt worden om jouw flyer onder de aandacht te brengen bij een evenement. Kleinere formaten kies je uit om ze uit te delen. Daarna volgt het type materiaal waarop je jouw ontwerp wilt laten afdrukken. Het papiermateriaal is al bepalend voor de uitstraling van het ontwerp. Drukwerkdeal heeft voor flyers drukken de volgende papiersoorten:

  • Houtvrij gesatineerd mc met glans
  • Houtvrij mat mc
  • Houtvrij natuurkarton wit
  • Houtvrij offset
  • Ice silver metallic
  • Static foil

In het menu kom je via het informatie-icoontje bij de toelichting, waarin meer informatie staat over het type papier.

Aanbevolen samenstellingen

Mocht je het zelf moeilijk vinden om de vormgeving te bepalen voor flyers drukken, dan helpt Drukwerkdeal jou daar graag bij. Je hoeft niet meteen daarvoor de klantenservice in te schakelen. Voor flyers drukken hebben zij ook een aantal aanbevolen samenstellingen gereed. Deze staan aangegeven bovenaan het bestelmenu met daarbij het aantal stuks, het formaat, het gewicht van het papier en de totaalprijs van het pakket. Door op ‘bekijken’ te drukken zie je wat nog meer de eigenschappen zijn van deze selectie. Je hebt dan ook de mogelijkheid selecties aan te passen. Zoals het gewicht van het papier. Wil je liever steviger papier, dan selecteer je hoger gewicht dat vaak wordt aangegeven in aantal gram per m2. Besef wel dat het gewicht ook bepalend is voor de totaalprijs. Andere selecties die zijn aan te passen is de aanwezigheid van boorgaten bij flyers drukken of het bundelen van het pakket. Zo heb jij toch nog het eindresultaat voor flyers drukken in de hand.