Het is eindelijk zo ver. De mooiste dag van je leven vindt binnenkort plaats, want jullie gaan trouwen! Namens huureenengelsetaxi feliciteren wij jullie van harte met de geplande bruiloft. Heerlijk tot in detail zelf plannen en uitdenken van jullie dag of opzoek naar een prachtige authentieke trouwauto? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij beschikken namelijk over karakteristieke en unieke trouwauto’s die je kunt huren in de omgeving van Utrecht. Benieuwd naar onze trouwauto’s? Bekijk ze dan online via onze website of plan een afspraak met ons in om ze is in het echt te bekijken. Wij helpen je graag verder met de verhuur van onze schitterende klassieke trouwauto’s in en rondom Utrecht.

Trouwauto huren Utrecht

Ben je nog opzoek naar een trouwauto in de omgeving van Utrecht? Bekijk dan eens de vele mogelijkheden van een ouderwetse en karakteristieke Londen Cab! Ze zijn een bekend begrip onder velen en zeer ruim van binnen. Het is een van de meest bekende klassieke auto’s die op dit moment veelvuldig wordt ingezet als trouwauto bij bruiloften. Genieten van een bijzondere rit? Het is een geweldige manier om jullie huwelijk in of rondom Utrecht een unieke touch te geven. We poetsen de trouwauto’s die wij verhuren altijd helemaal glimmend op, zodat jullie ook prachtige trouwfoto’s en/of -video’s kunnen maken! Als achtergrond een groen landgoed, paleisje of andere historische gebouwen. Het maakt het plaatje helemaal compleet! Of je nou opzoek bent naar een bijzondere Engelse taxi, top authentieke trouwauto Austin FX4 of juist een mooie klassieke witte trouwauto. huureenengelsetaxi heeft een exclusief aanbod aan trouwauto’s om te huren in Utrecht.

Trouwauto huren met chauffeur in Utrecht

Vieren jullie de bruiloft verdeeld over meerdere locaties? Geniet dan van de luxe van een privé chauffeur. Zo kunnen jullie echt genieten van de dag en tussendoor even tot rust komen. Het is zeker geen overbodige luxe. Onze chauffeurs kennen de regio Utrecht namelijk als geen ander en brengen jullie goed gehumeurd en strak in pak van locatie naar locatie. Je hoeft je zelf dus geen zorgen te maken om de verkeersdrukte, route of parkeerplekken. Vooraf nemen wij met jullie het draaiboek door, om alvast de beste route uit te zoeken. Toch last minute een wijziging? Geen probleem, wij zijn erg flexibel. De dag draait helemaal om jullie!
Huur jullie droom trouwauto bij huureenengelsetaxi en wees verzekerd van prachtige klassieke trouwauto’s met voldoende ruimte. Een fantastisch grote jurk of eventueel gezelschap mee in de auto is zeker mogelijk! Ruimte mogelijkheden voor een goede prijs met uitgebreide service. Wij staan graag voor jullie klaar.

Voordelen trouwauto huren in Utrecht bij huureenengelsetaxi:

  • Schitterende authentieke trouwauto’s
  • Diverse kleuren en uitzonderlijke modellen
  • Inclusief een vriendelijke, wegwijs kennende en strak in pak chauffeur
  • Ontspannen van locatie naar locatie
  • Genoeg ruimte aanwezig
  • Een unieke beleving
  • Flexibel en zorgvuldig