E-liquid voor de elektronische sigaret?De elektronische sigaret wordt in Nederland steeds populairder. Steeds meer mensen kiezen ervoor om de traditionele sigaret in te ruilen voor de elektronische sigaret. Dat is eigenlijk ook geen vreemde ontwikkeling, daar een elektronische sigaret een stuk minder schadelijk is voor de gezondheid. Daarnaast zijn er al genoeg maatregelen genomen tegen roken in openbare gebieden, waardoor veel mensen kiezen voor het alternatief dat op de meeste plekken wel nog toegestaan wordt. Voorheen was het namelijk normaal dat er in cafés gerookt werd. Het hoorde er nou eenmaal bij en was in vele cafés ook kenmerkend voor de sfeer daar. Inmiddels mag er al enkele jaren niet meer gerookt worden in cafés en straks ook in speciale rokersruimtes niet meer en wellicht ook zelfs op terrassen niet meer. Niet gek dus dat veel rokers overstappen op de elektronische sigaret. Deze sigaret mag je namelijk in de meeste gevallen wel gewoon binnen roken. Een elektronische sigaret rook je eigenlijk ook niet, daar het geen rook is dat je inademt en het geen tabak is dat je verbrandt om rook te creëren. Een elektronische sigaret werkt namelijk met een vloeistof die e-liquid wordt genoemd. E-liquid bestaat voornamelijk uit een kleurloze vloeistof. E-liquid is er in verschillende varianten. Er zijn liquids met verschillende smaakjes, maar ook met een bepaald nicotinegehalte of zelfs met cbd erin. Deze vloeistof doe je in het reservoir van je elektronische sigaret. Wanneer je je elektronische sigaret aanzet, dan verwarmt een verwarmingselement aan de binnenkant van de sigaret. Deze verwarmt de e-liquid waardoor deze verdampt en je deze dus kunt inhaleren. Het roken van een elektronische sigaret wordt dan ook wel dampen genoemd. 

E-liquid koop je bij nieuwesigaret.nl 

Het roken van de elektronische sigaret gevuld met e-liquid schijnt dus steeds meer gedaan te worden. Veel mensen kiezen voor dit minder schadelijke alternatief. Doordat je bij het roken van de elektronische sigaret geen tabaksrook inademt, maar een soort waterdamp, krijg je veel minder schadelijke stoffen binnen dan bij het roken van een normale sigaret. Daarbij komen er ook geen nare geurtjes vrij bij het verwarmen van e-liquid, wat bij het verbranden van tabak dus wel gebeurt. Een elektronische sigaret is dus prima binnen te roken. De liquids die verkrijgbaar zijn voor de elektronische sigaret, zijn er in verschillende varianten. Je hebt liquids met een smaakje. Dit zijn vaak zoete smaakjes, zoals fruitsmaken, maar ook frisdrank, energydrank of snoep. Wanneer je het echter gewend bent om normale sigaretten te roken, dan kun je ook e-liquid kopen die naar tabak smaakt. Je kunt ze zelfs kopen met een bepaald nicotinegehalte erin. Zo kun je de elektronische sigaret bijvoorbeeld gebruiken om langzaamaan te stoppen met roken. Doordat je met een elektronische sigaret dezelfde handeling uitvoert als wanneer je een gewone sigaret gaat roken, kun je langzaam de gewoonte afbouwen. Je kunt aan het begin nog kiezen voor e-liquid met nicotine erin, maar ook dit kun je langzaam afbouwen totdat je helemaal zonder kunt en volledig kunt gaan stoppen. Wanneer je in het bezit bent van een elektronische sigaret, dan wil je natuurlijk de liquids kopen die je hierbij kunt gebruiken. Deze liquids koop je bij nieuwesigaret. nieuwesigaret.nl is de specialist op het gebied van deze vloeistoffen en heeft dan ook verschillende soorten in het assortiment. Je kunt er ook terecht als je zelf je liquids wilt mengen. Hier verkopen ze dan ook alle toebehoren voor, zoals: 

  • Flesjes 
  • Aroma’s 
  • Liquid basis 
  • Nicotine 

Bestel gemakkelijk online 

Ben je op zoek naar e-liquid voor je elektronische sigaret? Kijk dan op https://nieuwesigaret.nl/ voor het volledige assortiment en bestel gemakkelijk je liquids online. 

Categorieën: Webwinkels en Webshops