Mijn vriend en ik hebben jaren terug een mooi huis gekocht in Rotterdam. We waren er jaren erg blij mee, tot we een groter gezin kregen. Met de komst van ons derde kindje werd ons huis wel wat klein. We wilden alleen niet verhuizen. We werken allebei in Rotterdam en we wonen erg prettig in de buurt waar we zitten. De kinderen wilden ook niet weg, dus hebben we lang gepraat over een verbouwing. Dat leek ons de beste optie, gezien onze mogelijkheden. Een verbouwing kan al snel erg duur zijn, maar we hadden redelijk wat spaargeld waarmee we een tijd vooruit konden. We besloten dus te gaan verbouwen. We hebben beiden geen bouwkundige achtergrond dus moesten we op zoek naar een van de vele architecten in Rotterdam voor begeleiding. We wilden een extra badkamer en een dakkapel op zolder, zodat onze slaapkamer op zolder kon worden gemaakt. Daardoor kregen we de ruimte die we nodig hadden met onze drie kinderen. Maar hoe pak je zoiets aan? Ik ben blij dat we een rondje hebben gemaakt langs alle architecten uit Rotterdam en uiteindelijk een heel fijne partner hebben gevonden via WOON Architecten in Rotterdam. Ik had me geen betere bouwbegeleiding voor kunnen stellen tijdens onze verbouwing. Ik kan dan ook alleen maar aanraden deze architecten uit Rotterdam in te schakelen als je een verbouwing in Rotterdam wilt laten doen. Via hun website kun je heel goed zien wat ze allemaal kunnen betekenen. Kijk eens op de site van woonrotterdam als je ook op zoek bent naar een van de beste architecten uit Rotterdam. 

Beste architecten Rotterdam

Omdat we inschatten dat we ons huis pas over jaren gaan verkopen wilden mijn vriend en ik echt op zoek naar een van de beste architecten van Rotterdam. Een verbouwing kan je woning immers flink veel meer waard maken en hoewel de grootste reden voor onze verbouwing ruimtetekort was, speelde dat ook wel mee. Daarom hebben we goed rondgekeken voordat we met de architecten uit Rotterdam van WOON architecten in zee gingen. Ik ben blij dat we dat hebben gedaan, want ik hoor ook wel eens verhalen van mensen die een stuk minder tevreden zijn over de service van hun architect. Wij hebben meerdere gesprekken gehad met een architect voor we een samenwerking aan gingen, zodat we zeker wisten dat het duidelijk was wat we voor ogen hadden. We vonden dat een heel prettige werkwijze. 

Verbouwen uitbesteden

Als je zelf niet handig bent, of niet zelf wilt verbouwen, is het alleen maar handig je verbouwing uit te besteden. Je kunt erop rekenen dat je meerdere partijen nodig hebt als je een verbouwing uit wilt laten voeren op een professionele manier. Je moet zeker rekenen op: 

  • Een architect
  • Een aannemer
  • Een bouwbegeleider

Een bouwbegeleider of interieuradviseur is niet noodzakelijk maar wel heel prettig als je een grote verbouwing aangaat, bijvoorbeeld als een oud huis compleet gerenoveerd moet worden. Dat was bij ons niet het geval, maar ook als je je woning compleet wilt laten veranderen kan bouwbegeleiding handig zijn. Uiteindelijk komen er altijd kosten bij kijken als je een externe partij betrekt bij je verbouwing, maar in ons geval was het helemaal de moeite waard te kiezen voor WOON architecten uit Rotterdam. Als we opnieuw zouden verbouwen zouden we zeker dezelfde keuze maken. Dat is echter niet nodig want ik denk dat we nog jaren plezier gaan hebben van onze verbouwing, die uitstekend is begeleid door architecten in Rotterdam. Ook de diensten van een goede architect nodig? Kijk dan op woonrotterdam.nl voor meer informatie over de beste architecten in Rotterdam.