U bent aan het organiseren. Een evenement, festival, gala, personeelsfeest, misschien zelfs wel een extravagante bruiloft waarbij uw klant u vraagt flink uit te pakken. Menig brainstormsessie verder, mist u nog steeds iets, u kunt uw vinger er niet op leggen, die kers op de taart mist. Wat betreft het stukje entertainment, denk eens out of the box, zou een acrobatische act niet een perfecte aanvulling zijn op uw programma? Of sterker nog, een mooie basis voor de rest van uw evenement? Bij Kelly de Vos – luchtacrobatiek bent u hiervoor aan het juiste adres. Kelly voorziet u in:

  • luchtacrobatiek
  • aerial silks
  • aerial hoop
  • circus acts

Aerial hoop, wat is dat eigenlijk?

Aerial hoop, het woord zegt het eigenlijk al, een hoepel die in de lucht wordt gebruikt. Dit is een veel geziene act in het circus. Doordat je met de hoepel kunt schommelen kunnen er verschillende acrobatische oefeningen mee worden gedaan. Wat deze act extra leuk maakt, is doordat de hoepel draait, iedereen goed zicht heeft op de act. De 27-jarige Kelly  de Vos maakt van haar aerial hoop act een sierlijke en zelfs hypnotiserende show. De uitstraling van de aerial hoop show kan worden aangepast op het thema van uw feest waardoor het totaalplaatje gegarandeerd een succes zal worden. Zo kan Kelly haar outfit, de muziek die ze gebruikt en haar materialen in overleg met u afstemmen. Ze kan zelfs haar act zo bijzonder maken dat ze een verhaallijn voor de aerial hoop act schrijft die helemaal past bij uw evenement. Naast aerial hoop beheerst Kelly ook nog andere vormen van luchtacrobatiek. Met haar jarenlange ervaring als choreograaf en performer kan ze ook een spetterende circus act neerzetten. Ook klimt Kelly geregeld in haar aerial silks, dit zijn doeken genaamd aerial tissue, dit is een speciale act binnen de luchtacrobatiek. Met name door de doeken kan er een magische sfeer worden neergezet waar uw gasten vast nog lang over zullen napraten. Naast shows geeft ze ook lessen en workshops die misschien wel heel goed bij uw evenement passen. Alle opties zijn bespreekbaar!

Wie is Kelly de Vos?

Kelly studeert in het dagelijkse leven werktuigbouwkunde aan de TU in Delft waar ze ook woonachtig is. Naast haar lidmaatschap bij de studentenvereniging houdt ze ontzettend van sporten waaronder snowboarden. Uiteraard is ze vaak in turnzalen in en rondom Delft te vinden voor het beoefenen van de circusacts, luchtacrobatiek, de aerial hoop en aerial skills. Dit begon allemaal in 2008 toen Kelly op tv een meisje in haar doeken zag hangen. Ze was meteen verkocht en al snel werd er een flink stuk stof aangeschaft. Na een jaar hiermee aan de slag te zijn geweest begon ze met turnen. De vele trainingen hebben erg geholpen bij haar prestaties in de doeken. Even later besloot Kelly te stoppen, gelukkig niet voor lang, want toen in 2011 haar turntrainer ontdekte dat ze wel eens in de doeken had gehangen vond hij dat ze hiermee verder moest gaan. Maar na het weer kort opgepakt te hebben besloot Kelly toch weer te stoppen. Of toch niet? Ze werd namelijk benaderd door Holland’s Got Talent met de vraag mee te doen aan hun show. Uiteraard antwoordde Kelly volmondig “ja” op deze vraag en schopte het tot aan de halve finale waarin ze uiteindelijk vierde werd. Na dit avontuur op tv kreeg ze nog de kans om een paar weken mee te reizen met circus Renz Berlin. Dit alles en nog vele shows in Nederland en Duitsland maken dat Kelly een rugzak vol mooie ervaringen heeft. Hierdoor zal ze met haar aerial hoop een perfecte aanvulling op uw evenement zijn!

Lees meer…

Categorieën: Vrije tijd en Hobby