Aan de slag met een personal trainer in NieuwegeinIk heb ongeveer een maand geleden de knoop doorgehakt om echt een stap naar een gezonder leven te zetten. Ik deed nooit zo veel aan sport en dat komt mede door mijn ervaring dat als ik naar een sportschool ga, ik het vaak maar een maand of drie weet vol te houden. Ik deed gewoon de oefeningen die ik dacht dat ik moest doen, maar boekte eigenlijk nooit echt goed resultaat. Nu heb ik besloten om een personal trainer in Nieuwegein in te schakelen en dat doe ik bij The Fitness Studio. Ik heb hen hier specifiek voor geselecteerd, nadat ik op thefitnessstudio.nl had uitgezocht wat het sporten met een personal trainer in Nieuwegein bij The Fitness Studio precies inhoudt. Ik heb direct een afspraak gemaakt en dit keer eens besloten om gewoon meteen aan de slag te gaan. Ik had natuurlijk nog twee maanden kunnen wachten en het dan als goed voornemen voor het nieuwe jaar kunnen doen, maar dat is eigenlijk voor mij niet de juiste motivatie. Ik vind dat wanneer je beslist om met een personal trainer in Nieuwegein aan de slag te gaan, zoals ik dat nu doe, je ook gelijk de daad bij het woord moet voegen. Het trainen met een personal trainer in Nieuwegein bevalt mij inmiddels zo goed dat ik laaiend enthousiast ben over de trainingen en de nu al geboekte resultaten. Ik ben daardoor voornemens om voorlopig met een personal trainer in Nieuwegein te blijven trainen, zodat ik dit kan volhouden en hier meer een levensstijl van kan maken.

Goede motivatie dankzij mijn personal trainer in Nieuwegein

Wat ik heel prettig vind aan mijn personal trainer in Nieuwegein, is dat hij goed begrijpt waar ik vandaan kom en waar ik met mijn fitnessdoelen naar toe wil. Ik heb met hem besproken dat ik:

  • Fitter wil worden
  • Meer spieropbouw wil realiseren
  • Een gezonder ritme wil opbouwen
  • Een betere voeding wil integreren in mijn leven
  • En dat ik gewoon plezier wil hebben in sporten

Met name dit laatste is voor mij heel belangrijk, want als ik geen plezier aan het sporten beleef, dan kan ik beter iets anders gaan doen. Je moet het immers wel kunnen volhouden. Het trainen met mijn personal trainer in Nieuwegein is ook daadwerkelijk heel leuk gebleken. We hebben allereerst haalbare doelen gesteld die erop gericht zijn om mijn wens te bereiken. Ik wil fitter worden en meer spieropbouw hebben. Dit pakken we absoluut grondig aan, maar mijn personal trainer in Nieuwegein gedraagt zich daarbij niet als een dril-instructeur die naast me staat te schreeuwen om mij te motiveren. Ik word juist gemotiveerd door zijn aanpak, waarbij hij opbouwend advies en kritiek geeft. Ik krijg goede begeleiding over de bewegingen die ik uitvoer bij mijn oefeningen en ik hoor heet ook wanneer ik juist de oefeningen wel goed doe. Daarnaast houdt hij ook rekening met wat ik wel of niet leuk vind. Om een voorbeeld te noemen; ik heb dus echt een hekel aan roeien op een roeimachine. Op de een of andere manier zakt dan mijn motivatie echt tot een dieptepunt en dan kan ik net zo goed douchen en omkleden om vervolgens thuis op de bank een serie te gaan zitten kijken. Mijn personal trainer in Nieuwegein heeft mijn trainingsschema hierop aangepast.

Goede en gezonde resultaten

Samen werken we naar een goed en gezond resultaat en dat is een gezond lichaam, een gezonde levensstijl en een gezond ritme. Ik heb niet de illusie dat ik meteen super gespierd zal worden, maar vind het wel fijn dat ik op deze manier sport weer een vaste plek in mijn leven kan geven.